Rádi bychom vás pozvali na valnou hromadu s diskusním forem a mini arte workshopem „Virtuální propojení“, která se letos kvůli složité situaci s COVID-19 bude muset uskutečnit distanční formou (pomocí aplikace ZOOM, link byl rozeslán emailem). Začátek valné hromady je 4. 12. 2020 16:30 hodin, konec pak v 19:00 hodin. Připojovat se můžete už od 16:15 hodin.

Program:

16:30 Uvítání, zpráva o činnosti a hospodaření spolku za rok 2019, rozpočet 2021
16:45 Aktuální informace z výboru ČAA
17:45 Přestávka (?)
18:00 Sdílení zkušeností: Možnosti arteterapie v covidové době? Jak on-line prostor mění naši arteterapeutickou práci? Jaké přináší možnosti a omezení? Ukázky a otázky….?
18:30 Společné tvoření Já - on- line? Ty on-line? My on-line!
19:00 Závěr

Jako bonus a dárek pro naše členy nabízíme možnost zúčastnit se online supervizní dílny s Andreou Hanzlovou. Dílna bude probíhat v sobotu 5. 12. 2020 na téma: Obraz v supervizi - "Response art" po mé terapeutické práci. Počet míst je omezený. Svůj zájem prosím pošlete na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do soboty 28. 11. 2020.